Mässan 8-9 oktober 2023


Näras Andliga Kryssning är en magisk upplevelse som blir ett minne för livet!

Ombord kommer du att kunna köpa fina härliga ting på vår Andliga mässa, så som änglar, kristaller, ekologiska hudvårdsprodukter och mycket mer. Du kommer också att finna en särskilda avdelningar där du, mot en extra avgift, kan boka tid för privata sittningar hos ett medium eller behandling av en healer. 

Vill du medverka som utställare?

Vid intresse av att medverka som utställare under Näras Andliga Kryssning, vänligen kontaka johanna.dahl@egmont.se

Mässan 8-9 oktober 2023

Nedan presenteras namnen på alla utställare som är färdiga för mässan den 8-9 oktober. Många av dem är även med den 9-10 oktober. Du ser vilka HÄR.

Försäljning

Rosenserien

Upplev svensk ekologisk hudvård! Handla Rosenseriens produkter ombord till extra bra sjöpriser och få tips och råd för din hud hos oss. Naturlig hudvård ska kännas bra. www.rosenserien.se

PAZ by Julia

Varmt välkommen till Paz by Julia, en spirituell oas med butik online och i Göteborg. Hos oss hittar du ett personligt och noga utvalt sortiment med kristaller, stenar, rökelser, kortlekar, smycken & mycket mer. Hoppas vi ses! www.pazbyjulia.se

Änglaportalen

Orakelkort på svenska och engelska, tarotkort, spännande ”pratglada” pendlar. Vackra änglapinglor, rökelse, smycken. Välkomna att besöka oss!

WearMyYoga

– allt för dig & din yoga

WMY erbjuder bekväma och sköna plagg att bära jämt samt unika yoga props. Vårt engagemang för hållbarhet är centralt och vad vi står för som varumärke – hållbarhet är viktigt för oss! Välkommen!
www.wearmyyoga.se

Healing/Privata sittningar med mera

Ewa Olsson

Ewa håller privata sittningar i sin hytt. Bokning i mån av plats under mässans första halvtimma.

Lotta & Barbro

Vi erbjuder astrologisk konsultation där vi läser ditt födelsehoroskop med sol , månen och ascendenten (ta reda på när du är född genom dag, exakt tidpunkt och plats). Lotta Sjöberg ger tarot läsning, Barbro Geschwind tar ditt aurafoto och tolkar det.
Hjärtligt välkomna till oss .

Kinas kraftkälla

Tidigare livs läkande kraft. Kina hjälper människor att uppleva större frihet.
Prova på Freeblocking®-metoden hos Kina, förstå hur hon arbetar, din insats och hur hon kan hjälpa dig.
www.kinabergman.com/se/

Catrine Axelsson Holistics

Catrine erbjuder medial vägledning i automatskrift. Med stor ödmjukhet och respekt får ni kontakt med era guider och nära och kära på andra sidan. Deras budskap förmedlas direkt ner i skrift, att ta med hem och läsa i lugn och ro. Varmt välkomna!
www.catrine-axelsson-holistics.se

Annette Wendin

Annette erbjuder Theta Healing.

Anna Strandlind

Medium, vägledare, djurkommunikatör, healer och föreläsare. Krönikör på Nära och personalchef/medium på Tarotguiderna.se. Erbjuder sittningar, vägledning och ger änglahealing.
www.believeanna.se

Bilder från mässan 2022