Näras andliga kryssning 1

Tema: Budskap från andra sidan


Våra andliga profiler den 8-9 oktober 2023

Benny Rosenqvist

Benny har storseans (18-årsgräns), guidad meditation samt föreläser om ”Andevärlden hälsar på i drömmen” och ”Så lång tid tar det innan en spådom slår in”.

Ewa Olsson

Mediet Ewa Olssons storseans (18-årsgräns) bjuder alltid på skratt och en nära kontakt med andevärlden. Ewa erbjuder även privata sittningar.

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena föreläser om Andra sidan och hur andar kan kommunicera med oss. Dessutom håller Helena-Magdalena workshopen ”Lär dig kanalisera”.

Anna-Lena Vikström

Anna-Lena har storseans (18-årsgräns) och föreläser om änglar. Hon lär även ut hur du gör för att lita på din intuition.

Björn Dahlman

Björn har uppträtt som clown på barnsjukhus. Han växte upp med reiki som en naturlig del av tillvaror och ser paralleller mellan healing och clowneri. Hör Björn föreläsa om skattets läkande kraft.

Tanja Dyredand

Möt Tanja som föreläser om shamanism och stjärnsjälar, samt håller energimedicinska trumresan ”Nå Akasha-arkiven & din guide”. Tanja signerar även sin nya bok.

Anna Stomsi

Anna Stomsi är känd från tv-programmet Svenska medium. På kryssningen håller hon storseans (18-årsgräns), och föreläser om automatskrift och hur du kan utveckla din medialitet.

Anna Strandlind

Anna föreläser deltar med föreläsningarna ”Förstå hur andevärlden kommunicerar med dig via dina sinnen” och ”Lär dig djurens språk”. Anna erbjuder även privata sittningar på mässan.

Pia J Stengard

Pia tar dig med in i kiromantins/handläsningens spännande värld. Hör henne berätta om hur hon läser och tolkar händer och lär dig grundbetydelserna av de vanligaste linjerna.

Camilla Elfving

Camilla håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser om ”Mitt liv med andevärlden” och om ”Mediumförbundet – vi behöver dig som medium”.

Thorwald Lorentzon & Susanne Schéele

Susanne föreläser om tarotkort som redskap för spådom och självutveckling. Thorwald är specialiserd inom runtolkning. Han föreläser om runorna som redskap för spådom och självutveckling.

Tess Merkel

Andliga Tess Merkel, känd från disco-gruppen Alcazar är en inkännande själ som använder sång och musik för att uttrycka sig. Utöver artisteriet är hon även yogalärare. Njut av Tess vackra sång och musik på båda avgångarna!

Se filmen från fjol här!