Näras andliga kryssning 1

Tema: Budskap från andra sidan


Våra andliga profiler den 8-9 oktober 2023

Benny Rosenqvist

Benny har storseans (18-årsgräns), guidad meditation samt föreläser om ”Andevärlden hälsar på i drömmen” och ”Så lång tid tar det innan en spådom slår in”.

Ewa Olsson

Mediet Ewa Olssons storseans (18-årsgräns) bjuder alltid på skratt och en nära kontakt med andevärlden. Ewa erbjuder även privata sittningar.

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena föreläser om Andra sidan och hur andar kan kommunicera med oss. Dessutom håller Helena-Magdalena workshopen ”Lär dig kanalisera”.

Anna-Lena Vikström

Anna-Lena har storseans (18-årsgräns) och föreläser om änglar. Hon lär även ut hur du gör för att lita på din intuition.

Björn Dahlman

Björn har uppträtt som clown på barnsjukhus. Han växte upp med reiki som en naturlig del av tillvaron och ser paralleller mellan healing och clowneri. Hör Björn föreläsa om skrattets läkande kraft.

Tanja Dyredand

Möt Tanja som föreläser om shamanism och stjärnsjälar, samt håller energimedicinska trumresan ”Nå Akasha-arkiven & din guide”. Tanja signerar även sin nya bok.

Anna Stomsi

Anna Stomsi är känd från tv-programmet Svenska medium. På kryssningen håller hon storseans (18-årsgräns), och föreläser om automatskrift och hur du kan utveckla din medialitet.

Anna Strandlind

Anna deltar med föreläsningarna ”Förstå hur andevärlden kommunicerar med dig via dina sinnen” och ”Lär dig djurens språk”. Anna erbjuder även privata sittningar på mässan.

Pia J Stengard

Pia tar dig med in i kiromantins/handläsningens spännande värld. Hör henne berätta om hur hon läser och tolkar händer och lär dig grundbetydelserna av de vanligaste linjerna.

Camilla Elfving

Camilla håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser om ”Mitt liv med andevärlden” och om ”Mediumförbundet – vi behöver dig som medium”.

Thorwald Lorentzon & Susanne Schéele

Susanne föreläser om tarotkort som redskap för spådom och självutveckling. Thorwald är specialiserd inom runtolkning. Han föreläser om runorna som redskap för spådom och självutveckling. Thorwald och Susanne finns också på plats i mässan.

Tommy Nilsson

Ny artist! Njut av Tommy Nilssons vackra toner både under söndagen och måndagen. Tommy Nilsson har sedan mitten av 80-talet berört publiken med sin unika och kraftfulla röst. Med låtar som En dag, Dina färger var blå, Öppna din dörr och duetten: Allt som jag känner, kan Tommy Nilsson med fog kallas en av landets mest folkkära artister.

Se filmen från fjol här!


Fredrik Camp

Fredrik föreläser om resan han gjort från att vara bankman till medium och hur han fick ett andligt uppvakande. Dessutom bjuder han på föreläsning om ”Healingens magiska krafter”. Fredrik erbjuder även privata sittningar i mässan.

Jai Thornell

Jai föreläser om hur andlighet och modern vetenskap hänger samman samt om hypnosterapi och tidigare liv.

Elin Hjertqvist

Elin är en av Sveriges ledande grossister inom kristaller och handplockar sina stenar runt om i världen. Elin föreläser om ”Från ursprung till slutkund – så värnar vi om naturens resurser”. Elin finns också på plats i mässan.

Tina Adi Karmsten

Tina bjuder på magiska gongbad! Låt energierna läka dig i rofyllda ljudmeditationer. Tina finns också på plats i mässan där hon erbjuder klangmassage.