Möt våra andliga profiler 2022!

Nedan kan ni läsa mer om alla våra anliga profler som kommer att medverka under Näras Andliga Kryssning 2022 och vad de kommer att bjuda på ombord

Benny Rosenqvist

Benny har storseanser (18-årsgräns), meditation samt föreläser om Medialitet, intuition och dröm – andevärlden pratar med oss. Och om Den positiva framtiden. Ger även minireadings i Näras monter!

Ewa Olsson

Mediet Ewa Olssons storseans (18-årsgräns) bjuder alltid på skratt och en nära kontakt med andevärlden. Ewa kommer även att erbjuda privatsittningar.

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Föreläser om Attraktionslagen – lär dig använda tankens kraft, samt om Astrologi – lär känna dig själv. Helena-Magdalena leder också musikmeditation med skön mantrasång.

Cecilia Rosenmåne

En andlig inspiratör som vandrar den shamanska vägen i hjärtats kärlek. Bjuder på en intuitiv trumresa där du får möta dig själv och din själ genom ljudets helande vibration.

Anna Strandlind

Anna föreläser om Djurkommunikation och Lär känna dina änglar. Dessutom håller hon på storseans för nära möten med andevärlden (18-årsgräns). Hon har även privata sittningar.

Johanna & Palli

Medium och healer Johanna & Palli håller föreläsning tillsammans och lär oss att ge healing med hjälp av guiderna.

Anna-Lena Vikström

Fjärrskådaren Anna-Lena från Norrland föreläser om Lappländsk shamanism. Hon lär även ut hur du kan Utveckla din mediala förmåga och Så utvecklar du din helande förmåga.

Tanja Dyredand

Tanja är ny profil i Nära och kommer att hålla spännande föredrag om hur du hittar ditt inre kraftdjur genom shamansk healing men också ge kristallhealing genom klangskålar.

Pierre Hesselbrandt

Pierre är biker, medium och författare. Han kommer i höst att vara aktuell med en ny bok om mediala barn och det blir bokrelease på båten. Pierre föreläser om samma ämne och både säljer och signerar såklart sin nya bok.

Maria Nilsson

Maria (Yogamedmig), är yogalärare, trädgårdsmästare, författare och inspiratör. I hennes föredrag ”Odla din inre trädgård” delar Maria med sig av sina tankar om hur vi kan öka vårt välmående och få vår insida att blomstra. Du bjuds också på några enkla yogaövningar och en meditation

Anu Rosentjärn

Anu som vi känner igen från tv:s Det okända håller i storseans (18-årsgräns) samt föreläser om lycka. Dessutom erbjuder Anu privata sittningar.

Marianne Danielsson

Medium som utför husrensningar, vilket hon kommer att föreläsa om. Marianne berättar hur det arbetet går till och hur vi får goda energier i vår bostad. Erbjuder även privata sittningar.

Helena Lindblom

Detta internationella medium bjuder oss på spännande storseanser (18-årsgräns). Dessutom föreläser Helena om ”Andevärldens filosofi om vår andliga utveckling”.

Helene Virro

Spiritualistisk healer och kinesiolog. Föreläser om sin healingförmåga och håller workshop om att flytta sin aura, göra en chakrabalansering och sätta skydd för sin energi. Ger även behandlingar ombord.

Susanne Alfvengren

Den gotländska, folkkära artisten bjuder på gamla hits som vi känner väl. Samt nyare musik med andligt budskap, som sången ”Nära” och ”Du är älskad där du går” som hon tävlat med i Melodifestivalen.

SaraClaes Schmidt

SaraClaes inspirerar på båten med föreläsningen ”Från man till människa” som handlar om ett annorlunda sätt att vara, om normer och värderingar som styr våra liv.

Lena Forsslund

Efter ett Qigong-pass befinner sig Lena i ett inre rum av välbehag och den magiska känslan vill hon gärna dela med flera. Lena lär ut långsamma, enkla övningar som ger inre styrka. Inget ombyte krävs.

Spökpodden

Fredrik Kopp och Oscar Panizza driver tillsammans den populära podcasten ”Spökpodden”. På båten kommer de att spela in ett podcastavsnitt live och de intervjuar även ett flertal andliga gäster.