Näras andliga kryssning

Tema: Vägen till inre välbefinnande


Våra andliga profiler den 9-10 oktober 2023

Benny Rosenqvist

Benny bjuder på storseans (18-årsgräns) och guidad meditation. Healar publiken och föreläser om healing, samt håller föredragen ”Lite på din positiva kraft” och ”Nu är det kvinnornas tid”.

Tanja Dyredand

Tanja bjuder på skrattyoga, meditation för chakrabalans, soundhealing och egenmassage av ayurvediska marmapunkter! Tanja säljer och signerar även sin nya bok.

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Helena-Magdalena föreläser om ”Hitta ditt livs högre syfte med astrologin” och om hur du kan leva ditt liv i frihet med hjälp av attraktionslagen.

Ewa Olsson

Mediet Ewa Olssons storseans (18-årsgräns) bjuder alltid på skratt och en nära kontakt med andevärden. Ewa erbjuder även privata sittningar i mässan.

Anna Strandlind

Anna föreläser om attraktionslagen och dina sinnen och ”Skapa god inre hälsa genom att förstå själ, intellekt och kropp”. Anna erbjuder även privata sittningar i mässan.

Vanya Mårtens

Kristallrummets grundare Vanya håller i workshoppen ”Finn kristallen som ger dig mest energi” och föreläser om kristaller som ger dig nycklar till närvaro i din vardag.

Jai Thornell

Jai föreläser om hur andlighet och modern vetenskap hänger samman samt om hypnosterapi och tidigare liv.

Tony Irving

Föreläser om ”Från utsidan till insidan – om inre skönhet och ekologiska hudvårdsprodukter”. Dessutom har du möjlighet att släppa loss enrgierna i Tonys danskurs!

Fredrik Camp

Fredrik föreläser om resan han gjort från att vara bankman till medium och hur han fick ett andligt uppvakande. Dessutom bjuder han på föreläsning om ”Healingens magsiska krafter”.

Elin Hjertqvist

Elin är en av Sveriges ledande grossister inom kristaller och handplockar sina stenar runt om i världen. Elin föreläser om ”Från ursprung till slutkund – så värnar vi om naturens resurser”.

Emilia Löf Karlsson

Emilia, utsedd till ”Årests yogalärare 2020”, bjuder på ”Silent Yoga Sweden” där du blir guidad av Emilia i ett par trådlösa hörlurar under yogapasset. Alla nivåer är välkomna!

Maria Nilsson

Maria håller yoga på stol, enkla yogaövningar för alla med avslappnande meditation. Maria har dessutom det energihöjande föredraget ”Blomma ut i alla dina färger – en resa genom våra chakran”.

Tina Adi Karmsten

Tina bjuder på magiska gongbad! Låt energierna läka dig i rofyllda ljudmeditationer. Tina finns ocksp på plats i mässan där hon erbjuder klangmassage.

Tess Merkel

Andliga Tess Merkel, känd från disco-gruppen Alcazar är en inkännande själ som använder sång och musik för att uttrycka sig. Utöver artisteriet är hon även yogalärare. Njut av Tess vackra sång och musik på båda avgångarna!

Christina Nilsson

Christina, grundare av Chakra Balance Dance, guidar dig med budskap och till musik så att du kan balansera chakrasystemet. Upplev hur begränsningar släpper och harmoni expanderar.Se filmen från fjol här!