Mässan 2023

Näras andliga kryssning är en magisk upplevelse som blir ett minne för livet!

Ombord på kryssningen kan du köpa fina ting så som tarotkort, kristaller, ekologiska hudvårdsprodukter och mycket mer. Du kommer också att finna en särskilda avdelningar där du, mot en extra avgift, kan boka tid för privata sittningar hos ett medium eller behandling av en healer. 

Vill du medverka som utställare?

Här kan du ladda ner informationsbladet med årets priser och information.
Vill du medverka som utställare under Näras andliga kryssning, vänligen kontakta sophia.klintman.swardh@egmont.se


Färdiga utställare för 2023!


Vattumannen

Vattumannen erbjuder tarotkort, orakelkort, böcker, rökelse, stenar, singing bowls med mera till fina mässpriser. Välkommen till Vattumannen, en magisk butik i Stockholm.
Webbshop: www.vattumannen.se

Medium Linda Liv 

Linda jobbar som spiritualistiskt medium och håller sittningar både digitalt och fysiskt. Hon håller även workshops, seanser och andra andliga evenemang på både svenska och finska sidan. På kryssningen kommer hon att erbjuda andekontakt och medial vägledning. 
www.communicera.se

Rosenserien

Upplev svensk ekologisk hudvård! Handla Rosenseriens produkter ombord till extra bra sjöpriser och få tips och råd för din hud hos oss. Naturlig hudvård ska kännas bra. www.rosenserien.se

PAZ by Julia

Varmt välkommen till Paz by Julia, en spirituell oas med butik online och i Göteborg. Hos oss hittar du ett personligt och noga utvalt sortiment med kristaller, stenar, rökelser, kortlekar, smycken & mycket mer. Hoppas vi ses! www.pazbyjulia.se

Änglaportalen

Orakelkort på svenska och engelska, tarotkort, spännande ”pratglada” pendlar. Vackra änglapinglor, rökelse, smycken. Välkomna att besöka oss!

Sök & Finn

Sök & Finn är en livsstilsbutik, en källa till balans och välbefinnande. Våra butiker finns i Malmö, Göteborg och från och med i sommar även i Stockholm. Vårt sortiment erbjuder en helhet av unika saker för sinne, kropp och själ som ska stärka dig inifrån och ut. Du finner utvecklande och inspirerande böcker, vackra kristaller och smycken, drömfångare, tarot, rökelser och mycket mer

Kristallrummet

Kristallrummet säljer kristaller, ädelstenar, smycken, böcker och rökelse av bästa kvalité, sedan 1990. Vi vill stödja dig och skapa bra energier för din andliga utveckling. I Kristallrummets monter finns Kristalläsning (Läs mer på kristallrummet.se/collections/kurser) med Vanya Mårtens, Kinesiologi med Annika Olmås-Nordström (mindbodysoul.nu) samt Soulimage underbara andliga och inspirerande posters.

Love It

Love it presenterar på båten iTeraCare patenterade frekvensmaskin som revolutionerar världen med sin unika konstruktion. För första gången kan man använda terahertz-frekvenser i kombination med kvantfysik och optisk kvartsfysik i hälsosyfte, med enastående resultat. iTeraCare kan tryggt användas för hemmabruk och professionellt.

Healing crystals

Jag, Elin Hjertqvist, är en av Sveriges ledande grossister och säljer stenar och kristaller från hela världen. Säljer även smycken och pendlar.

www.healingcrystals.se

Kristina Claesson & Malin Hemberg

Litteratur, signering och bokprat, erbjudanden inom personlig utveckling samt konst från själ till hand. Författare till ”FÖRLÅT DÅ FÖR FAN Återta din inre kraft. Slut fred med dig själv och din historia för att hitta balans tillit och mening”, ”EN FRIGÖRELSE REVOLUTION” och ”DEN SOM ÄLSKAR MEST VINNER”.

Medium LenaKérén

 LenaKérén ”Lena” jobbar som spiritualistiskt medium och håller sittningar både digitalt och fysiskt. På kryssningen kommer hon att erbjuda andekontakt och medial vägledning.

www.medialvagledningtyreso.se

Healer Kim Lappalainen

Healer Kim Lappalainen gör trancehealing, andlig kirurgi, tar bort saker från tidigare liv, spjut, pilar och drunkningar. Tar bort trauma från detta och tidigare liv samt rensar hus.

Reiki

Reikibehandlingar erbjuds, antingen 25 min på stol eller 55 min på behandlingsbänk. Jag, Cecilia Häckner har utövat Reiki sedan 2009 och har också tagit det sista steget till Reiki Master. Jag känner att jag gör mest nytta som utövare, inte utibildare. Reikibehandling är av Skatteverket godkänd som friskvårdsmetod. Den kan lindra smärta, lösa upp spänningar och minska stressen. Välkomna!

Dot Shot!

Dot shot! Är världens första gurkmejashot baserad på vattenlöslig curcumin från gurkmeja. Den påverkar immunsystemet, rörligheten, träning och din hud positivt. Välkommen till oss för smakprover och försäljning!

Lotta Sjöberg

Erbjuder astrologisk konsultation och läser ditt födelsehoroskop med sol, månen och ascendenten (ta reda på när du är född, dvs dag, exakt tidpunkt och plats). Lotta Sjöberg ger tarotläsning. Hjärtligt välkomna.

Förlagshuset Siljans Måsar

Förlagshuset Siljans Måsar etablerades 2008, vid Siljan, och är Sveriges ledande bokförlag för existentiell litteratur med svenska författare. Förlaget ger ut böcker för ökad medvetenhet och har som ambition att verka för de författare som skriver det goda och helande ordet. Fröet till förlaget såddes vid Siljan en kall oktoberafton, 2008, där ”Siljan” i namnet står för naturens kraft och skönhet och ”Måsar” för det subtila perspektivet, den inre rösten som aldrig ger upp. Som förlag förverkligar vi författardrömmar. Kontakta oss gärna för mer information: info@siljansmasar.com

Annette Wendin

Certified Advanced Theta Healing Practitioner TM. Löser dina energimässiga blockeringar. Bli fri från fobier, lös trauman från detta och tidigare liv, frigör dig från destruktiva mönster och våga stå i din fulla kraft.

EnergiBalans

Karl-Arne Johansson – healer och shaman med snart 40 års erfarenhet av healing och energibalansering. Han har hjälpt människor från jordens alla hörn och arbetar uteslutande med vad du önskar hjälp med på ett kärleksfullt och tryggt sätt.

Medium Nina Marianne

Medium Nina Marianne arbetar som spiritualistiskt medium och erbjuder sittningar med medial vägledning och andekontakt på svenska och engelska. Nina Marianne är diplomerad som medium av Camilla Elfving och Camilla Brolin fd Hosenfeldt. Hon utbildar sig också genom Arthur Findlay College.

www.ninamarianne.com
FB och Instagram: mediumninamarianne

Leif Wiberg

Leif erbjuder Reiki Healing med inslag av budskap och vägledning. Varmt välkommen att boka tid för vad som passar dig bäst.

Mediala Sinnen i Södertälje

Jag heter Zhenita Philipson jag kommer ge medial vägledning med mina orakel kort. Jag kanaliserar budskap genom att få till mig ord och bilder som jag tillsammans med korten tolkar. Du kan ha konkreta frågor eller allmänna som jag kallar andlig coachning. Varmt välkomna till min monter.

Crister Hela Dig

Jag heter Crister Widengren och är certifierat medium och Reikimaster. Skrivit boken Mina händer – en healers vardag. Under kryssningen kommer jag i år att erbjuda följande tjänster: Reikihealing, reading (tex andekontakter, guider, änglar) & prova på tidigare liv. 
Varmt välkomna. 

www.cristerheladig.com

Tina Adi Karmsten

Klangskålar har en stressreducerande effekt på kropp och sinne. Djupt liggande spänningar kan släppa när vårt nervsystem helas till skålarnas vibrationer. Ljudet från intstrumenten har förmågan att ta dig bortom sinnet, där vi når stillhet, bortom tanken. Vibrationerna frigör prana/chi i mottagaren. Vi läker med de helande energierna genom att vila, andas, rensa och fylla på.

Välkommen att uppleva klangmassage!
Namaste
Tina Adi

Antifire Mälardalen

Antifire Mälardalen består av Palli och Elisabeth. Palli, kommer som tidigare år på kryssningen att erbjuda aurafotografering ombord. Elisabeth erbjuder privata sittningar med tarotkort och genom kontakt med andra sidan. 

Vi kommer sälja Tarotkort och kristaller/stenar. 

Am NRGs

Anneli Sandevik, är medial och arbetar (med ett team) inom andlig kirurgi (djupgående form av healing som kan lindra både fysiska och psykiska besvär), kommunikations- och hands-on-healing och erbjuder privata sessioner. www.amnrgs.se

Spådam.se

Våra 8 representanter finns ombord och informerar om Spådam.se. Möjlighet ges att provringa gratis till linjen. Gratis koder för konsultation med ett medium delas ut. Vi på Spådam erbjuder healing, spådom, tarotläggning, personlig rådgivning, stöd och coachning av Sveriges största nätverk av framstående medium och andliga vägledare. Spådam är Sveriges största telefonlinje inom tarot och medial vägledning. Vi har över 40 certifierade medium i vårt team. Kom till vår monter och få presenter.

Spåmannen Ante

Ante Blomberg är en av få cp-skadade spåmän, drömtydare och medium. Han har ett starkt intresse för nordiska skogsväsen, vilket föranleddes av ett möte med en vätte vid 12 års ålder, som nu har lett till att han i år gett ut en egen orakelkortlek. Vis 13 års ålder, under en operation, hade han en nära döden upplevelse där han kom till andra sidan och fick sitt uppdrag: att vara behjälplig för själar på andra sidan som inte kommit rätt. Ante erbjuder drömtydning, tarotläggning och försäljning av orakelkortleken ”Skogsfolkets budskap”.

Mindknowlogy

Själsdörren till dina fysiska och andliga sinnen som, när den öppnas, ger dig svaren på dina känslomässiga, fysiska, mentala och andliga blockeringar.
kentasp.com

Lomma Healing

Reiki Master & Medium Fredrik Camp erbjuder healingbehandlingar ombord. Han har nära kontakt med sina guider och änglar som hjälper honom under sina sessioner och vägledningar. Jag berättar om energier jag känner och förmedlar budskap från andevärlden. Är våra chakra i balans så är livet i balans. Freja kommer sälja sina vackra drömfångare.
Kontakt: lommahealing@gmail.com

Susanne & Thorwald

Susanne Schéele erbjuder femkortsläggningen Pentagrammet där tarotkorten vägleder dig genom livets olika områden. Thorwald Lorentzon tolkar en runa åt dig – du drar den, han berättar om den och du får sedan behålla den!

Catrine Axelsson Holistics

Catrine erbjuder medial vägledning i automatskrift. Med stor ödmjukhet och respekt får du kontakt med dina guider och nära och kära på Andra sidan. Deras budskap förmedlas direkt ner i skrift, så att du kan ta med det hem. Välkomna! catrine-axelsson-holistics.se

Yvonne Bjelkmark

Atras, Yvonne Bjelkmark, är diplomerat Medium sedan 2019 som erbjuder medial vägledning med mina änglakort. Tar hjälp av ord och bilder som kommer till mig genom kanalisering. 

Hälsorum Bergslagen

Rosemarie Hellman Haapala arbetar som spiritualistiskt medium och erbjuder under kryssningen andekontakt och vägledning. Till vardags bokas Rosmaries tjänster via bokadirekt.se för sittningar, kurser, events och hälsosamma behandlingar för kropp och själ.

Anna StrandlindBilder från kryssningen 2022