Mässan 2024

Näras andliga kryssning är en magisk upplevelse som blir ett minne för livet!

Ombord på kryssningen kan du köpa fina ting så som tarotkort, kristaller, ekologiska hudvårdsprodukter och mycket mer. Du kommer också att finna en särskilda avdelningar där du, mot en extra avgift, kan boka tid för privata sittningar hos ett medium eller behandling av en healer. 

Sidan uppdateras löpande

Vill du medverka som utställare?

Här kan du ladda ner informationsbladet med årets priser och information för 2024.
Vill du medverka som utställare under Näras andliga kryssning, vänligen kontakta sophia.klintman.swardh@egmont.se


Medverkande utställare 2024!


Lotta Sjöberg

Erbjuder astrologisk konsultation och läser ditt födelsehoroskop med sol, månen och ascendenten (ta reda på när du är född, dvs dag, exakt tidpunkt och plats). Lotta Sjöberg ger tarotläsning. Hjärtligt välkomna.

Leif Wiberg

Leif erbjuder Reiki Healing med inslag av budskap och vägledning. Varmt välkommen att boka tid för vad som passar dig bäst.

Rosenserien

Upplev svensk ekologisk hudvård! Handla Rosenseriens produkter ombord till extra bra sjöpriser och få tips och råd för din hud hos oss. Naturlig hudvård ska kännas bra. www.rosenserien.se

PAZ by Julia

Varmt välkommen till Paz by Julia, en spirituell oas med butik online och i Göteborg. Hos oss hittar du ett personligt och noga utvalt sortiment med kristaller, stenar, rökelser, kortlekar, smycken & mycket mer. Hoppas vi ses! www.pazbyjulia.se

Crister Hela Dig

Jag heter Crister Widengren och är certifierat medium och Reikimaster. Skrivit boken Mina händer – en healers vardag. Under kryssningen kommer jag i år att erbjuda följande tjänster: Reikihealing, reading (tex andekontakter, guider, änglar) & prova på tidigare liv. 
Varmt välkomna. 

www.cristerheladig.com

Mediala Sinnen i Södertälje

Jag heter Zhenita Philipson jag kommer ge medial vägledning med mina orakel kort. Jag kanaliserar budskap genom att få till mig ord och bilder som jag tillsammans med korten tolkar. Du kan ha konkreta frågor eller allmänna som jag kallar andlig coachning. Varmt välkomna till min monter.

Tina Adi Karmsten

Klangskålar har en stressreducerande effekt på kropp och sinne. Djupt liggande spänningar kan släppa när vårt nervsystem helas till skålarnas vibrationer. Ljudet från intstrumenten har förmågan att ta dig bortom sinnet, där vi når stillhet, bortom tanken. Vibrationerna frigör prana/chi i mottagaren. Vi läker med de helande energierna genom att vila, andas, rensa och fylla på.

Välkommen att uppleva klangmassage!
Namaste
Tina Adi

Spåmannen Ante

Ante Blomberg är en av få cp-skadade spåmän, drömtydare och medium. Han har ett starkt intresse för nordiska skogsväsen, vilket föranleddes av ett möte med en vätte vid 12 års ålder, som nu har lett till att han i år gett ut en egen orakelkortlek. Vis 13 års ålder, under en operation, hade han en nära döden upplevelse där han kom till andra sidan och fick sitt uppdrag: att vara behjälplig för själar på andra sidan som inte kommit rätt. Ante erbjuder drömtydning, tarotläggning och försäljning av orakelkortleken ”Skogsfolkets budskap”.

Spådam.se

Våra 8 representanter finns ombord och informerar om Spådam.se. Möjlighet ges att provringa gratis till linjen. Gratis koder för konsultation med ett medium delas ut. Vi på Spådam erbjuder healing, spådom, tarotläggning, personlig rådgivning, stöd och coachning av Sveriges största nätverk av framstående medium och andliga vägledare. Spådam är Sveriges största telefonlinje inom tarot och medial vägledning. Vi har över 40 certifierade medium i vårt team. Kom till vår monter och få presenter.

Mindknowlogy

Själsdörren till dina fysiska och andliga sinnen som, när den öppnas, ger dig svaren på dina känslomässiga, fysiska, mentala och andliga blockeringar.
kentasp.com

Medium LenaKérén

 LenaKérén ”Lena” jobbar som spiritualistiskt medium och håller sittningar både digitalt och fysiskt. På kryssningen kommer hon att erbjuda andekontakt och medial vägledning.

www.medialvagledningtyreso.se

Catrine Axelsson Holistics

Catrine erbjuder medial vägledning i automatskrift. Med stor ödmjukhet och respekt får du kontakt med dina guider och nära och kära på Andra sidan. Deras budskap förmedlas direkt ner i skrift, så att du kan ta med det hem. Välkomna! catrine-axelsson-holistics.se

Pamela Å Gunnarsson

Medial konsultation: Vill du prata med dina anhöriga, släkt, vänner, djur eller guider i Andevärlden så kan Pamela hjälpa dig. Du kan välja att ta emot budskap och ev ställa de frågor som du aldrig fick ställt eller som du funderat på. Det går oftast att få svar på de frågor som vi har. Vill ni även prova på att använda Trollbordet, så går det också bra.

Casia Selection

Välkommen till oss på Casia Selection, våran butik finner ni i Kungsbacka strax utanför Göteborg och online.

Hos oss på Casia Selection finner ni produkter för personlig & andlig utveckling, tarot- och orakelkort, kristaller, smycken, inredning, rökelser, böcker med mera.

Vi på Casia Selection brinner för välmående och personlig utveckling.
Våran passion till att sprida kunskap kring utveckling, medialitet och personligt växande rör sig som en röd tråd genom allt vi gör. Hos oss finner ni noga utvalda och handplockade produkter för din andliga resa.

Espíritu Santo

Espíritu Santo Studio representerar varumärket Sagrada Madre i Norden. Vi är en holistisk studio som säljer rökelse och aromaterapi för fler medvetna stunder i vardagen. Vi är övertygade om naturen som en källa till helande kraft. Sedan urminnes tider har vi använt heliga örter och kraftföremål för att fördjupa vår koppling mellan kropp, sinne och själ.

Anna Medium

Anna här, medium i Skåne. Jag har sittningar, seanser stora som små och husrensningar. Pratar även med djur. Jag jobbar som en ren kanal upp till andevärlden, budskap från nära och kära är så kul att förmedla. Välkommen till mig.

Daniella Medium

Jag heter Daniela och är medium. Många upptäcker sin medialitet som barn men jag fick mitt uppvaknande en sen aprilkväll 2006. I nuläget erbjuder jag andekontakt, reikihealing, reiki distanshealing, kristallhealing, änglahealing, auramålning, auratolkning, psykometri, husrening, djurkommunikation, tarotläggning, chackrabalansering, tidigare liv, jobbar med kristallkula, pendel och olika kristaller och använder mig av sedonametoden (metod som kan ta bort fysisk smärta, blockeringar på olika plan, medvetna och omedvetna samt programmeringar smo inte gagnar oss).
Läser i sand, kaffesump samt olika andra föremål.

Kina Bergman

Tidigare livs läkande kraft. Kina hjälper människor att uppleva större frihet.
Prova på Freeblocking®-metoden hos Kina, förstå hur hon arbetar, din insats
och hur hon kan hjälpa dig.
https://kinabergman.com/se/

Annette Wendin

Certified Advanced Theta Healing Practitioner TM. Löser dina energimässiga blockeringar. Bli fri från fobier, lös trauman från detta och tidigare liv, frigör dig från destruktiva mönster och våga stå i din fulla kraft.

Caroline Gustafsson

Diplomerad Kinesiolog. 

Jag arbetar som Kinesiolog och utför Akupressur i mina behandlingar. Akupressur är Akupunktur fast utan nålar. Dessa Akupunktur linjer heter Meridianer och är kopplade till våra organ och muskler. Varje organ är kopplat till en känsla och vid en känsla av rädsla, oro, stress, sorg, trauma m.fl. blir som en inre blockering till våra organ och som visar sig tex som muskelspänning eller sjukdom av olika slag. Dessa problem uppstår av våra känslor/tankar/beteendemönster där vi gör aktiva val under dygnets alla timmar. Jag lösgör muskelspänningar, balanserar nervsystemet med olika tekniker. Ser till så att kroppen är centrerad, så att kroppen får självläka. 

På mässan säljer jag behandlingar, balanserar kroppen med akupressur, vid emotionella blockeringar, balanserar jag upp med Bach-droppar, chakra balansering och inre barnet balansering. Säljer individuellt anpassade droppar att fortsätta att ta på hemmaplan. 

AnnBritt Wilson

Mitt namn är AnnBritt Wilson, jag verkar som Medial Hälso & Livscoach.

Många som står inför livsavgörande tillfällen i livet el vill ha lite rådgivning angående en känsla, ett mående eller annat söker kontakt med mig för att kunna finna hjälp till just sin väg för att ta sig framåt i livet.

Hos mig kan man få hjälp med en kontakt till de guider, anhöriga, vänner, ev djur mf som vi kan ha på andra sidan, allt för att just få svar på de tankar, funderingar eller frågor som man bär på.

Många av oss idag har som oftast något vi bär på i det som jag kallar ”Cellminnet” (Kroppen minns det vi kanske inte ens har en aning om eller ens kan minnas av olika anledningar) allt detta kan göra att man kan känna det som om man sitter fast i olika situationer, känslor el triggas av andra i vår närhet som vi inte ens kan förstå.

Det jag erbjuder här under Mässdagarna är:

1, Vägledning för att få svar på de frågor man har med anhöriga, guider eller andra från andra sidan.

2, Resan i Cellminnet där man kan få svar av kroppen varför man ev har konstiga krämpor, måenden eller bara har en     känsla av att ”varför reagerar/mår jag så här” kanske att man ofta störs av andra som tar energi mm, då kan vi ibland få svar även på det i vårt Cellminne!

Hälsar er varmt Välkomna denna dag och ser fram emot att få träffa er!
AnnBritt Wilson Tel: 0735352190Bilder från kryssningen 2022/2023