Storseanser! Andliga föredrag! Meditationer!

Nära hyr hela Viking Line Cinderella och fyller den med fantastiska föreläsare, andlighet och inre välbefinnande. Följ med oss på en kryssning mellan Stockholm och Åland. Ett magiskt dygn som blir en upplevelse för livet. Platserna tar snabbt slut, så vänta inte för länge med din bokning!

Näras kryssning är en magisk upplevelse då vi seglar mellan Stockholm och Mariehamn. Ombord på båten finns andliga profiler som bjuder på storseans, meditation och föredrag. Det blir också en andlig mässa där du kan köpa härliga ting som änglar, kristaller, ekologiska hudvårdsprodukter. 

Vi kommer också att ha en särskilt avdelning där du, mot en extra avgift, kan boka tid för privat sittning hos ett medium eller behandling av en healer.

Tidningen Nära har bokat hela Cinderella och fyller den med glada tidningsläsare. Så du kan vara säker på att träffa många likasinnade som är intresserade av andlighet. Vi dukar upp en härligt, andligt smörgåsbord med många spännande programpunkter. Dessutom har du hela båtens ordinarie utbud av musik, dans och shopping i taxfree-butiken.

Varmt välkommen ombord – vi ses på Cinderella!

Boka din biljett till kryssningen 16-17 oktober 2022 redan idag!

Ring Viking Line för att boka: 08-452 40 00 och ange bokningskod NÄRA20

Pris från: 995kr.

För 150 kr t/r kan du åka med Viking Lines anslutningsbuss från ett 60-tal orter direkt till fartygen i Stockholm. För mer info om Viking Lines bussanslutningar, klicka här

FRÅGOR OM KRYSSNINGEN: Mejla johanna.dahl@egmont.se eller ring 085 151 64 04.